Πολιτική επιστροφής χρημάτων


Στη LOSIMPLO είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Όροι επιστροφής χρημάτων
Για να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση με όλα τα εξαρτήματα και τη συσκευασία. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί

ή καταστραφεί. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα επιθεωρούνται πριν από την επιστροφή χρημάτων.

Πώς να προβείτε σε επιστροφή
Για να προβείτε σε επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμός τηλεφώνου] για να λάβετε ένα έντυπο επιστροφής. Το έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί και να συμπεριληφθεί στο επιστρεφόμενο προϊόν. Θα είστε υπεύθυνοι για το κόστος της επιστροφής, εκτός εάν έχουμε κάνει κάποιο λάθος.

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων
Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε το προϊόν σας. Θα σας ενημερώσουμε επίσης εάν η επιστροφή σας έχει εγκριθεί ή απορριφθεί.

Εάν το αίτημά σας εγκριθεί, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής εντός 3 εργάσιμων ημερών. Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές ενδέχεται να χρειαστούν έως και 7 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό σας.

Εξαιρέσεις εγγύησης
Ορισμένα είδη δεν είναι επιλέξιμα για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών. Τα ακόλουθα προϊόντα δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων:

Προϊόντα με δυνατότητα λήψης ή ψηφιακά προϊόντα
Προσαρμοσμένα ή κατά παραγγελία προϊόντα
Προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά από τον πελάτη ή κακή χρήση
Προϊόντα που επιστρέφονται μετά την περίοδο εγγύησης 15 ημερών.
Επικοινωνία
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια ικανοποιητική εμπειρία αγορών.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Επαγγελματική γαλλική εξυπηρέτηση μετά την πώληση 7 ημέρες την εβδομάδα

100% ασφαλής πληρωμή

Ασφαλής παράδοση στο σπίτι

97% ικανοποίηση πελατών